Ubezpieczenia Cedry Wielkie oferują kompleksową obsługę w zakresie ubezpieczeń, dostosowaną do potrzeb klientów. Nasza oferta obejmuje ubezpieczenia samochodowe, w tym OC, AC, Assistance oraz NNW. Dzięki różnorodnym wariantom, klienci mogą wybrać
odpowiednią formę ochrony, która najlepiej odpowiada ich wymaganiom. Oferujemy również możliwość dodania ochrony zniżek po jednej szkodzie, co zwiększa bezpieczeństwo finansowe naszych klientów.
W zakresie ubezpieczeń nieruchomości, proponujemy polisy dla domów i mieszkań, które chronią przed wieloma nieprzewidywalnymi zdarzeniami, takimi jak pożar, zalanie czy kradzież. Nasze ubezpieczenia obejmują także instalacje fotowoltaiczne oraz pompy ciepła, co jest istotne w kontekście rosnącej popularności odnawialnych źródeł energii. Dodatkowo, oferujemy Assistance w przypadku awarii, co zapewnia wsparcie w trudnych sytuacjach.
Nie zapominamy również o ubezpieczeniach na życie, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Oferujemy zarówno ubezpieczenia grupowe, jak i indywidualne, które zapewniają ochronę w przypadku poważnych zdarzeń losowych. Nasza agencja stawia na profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego klienta, co sprawia, że jesteśmy zaufanym partnerem w zakresie ubezpieczeń.