Spółka EXPERTAUTOBROKER została założona w 2010 roku, łącząc różne podmioty gospodarcze, które specjalizują się w handlu nowymi samochodami na rynku równoległym Unii Europejskiej. Nasza firma to zespół ekspertów, którzy posiadają bogate... doświadczenie w branży motoryzacyjnej oraz finansowej. Dzięki temu jesteśmy w stanie oferować naszym klientom kompleksowe usługi związane z zakupem samochodów, w tym doradztwo finansowe oraz pomoc w uzyskaniu korzystnych warunków zakupu.
Jako jedyny broker samochodowy w Polsce, EXPERTAUTOBROKER zdobył prestiżowy ZŁOTY CERTYFIKAT RZETELNOŚCI, przyznawany przez Krajowy Rejestr Długów BIG SA. To wyróżnienie potwierdza naszą rzetelność oraz profesjonalizm w obsłudze klientów. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór samochodów różnych marek, co pozwala nam dostosować się do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
Współpracujemy z wieloma renomowanymi producentami, co umożliwia nam oferowanie atrakcyjnych modeli samochodów, zarówno nowych, jak i używanych. Naszym celem jest zapewnienie klientom pełnej satysfakcji z dokonanych zakupów oraz pomoc w znalezieniu idealnego pojazdu, który spełni ich oczekiwania.