EXTEN to firma, która od 2005 roku specjalizuje się w serwisie oraz sprzedaży komputerów i podzespołów. Oferujemy kompleksowe usługi zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla firm. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości produktów... oraz profesjonalnego doradztwa w zakresie wyboru sprzętu, oprogramowania i akcesoriów. W naszej ofercie znajdują się komputery stacjonarne, laptopy, serwery oraz różnorodne akcesoria, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
Serwis komputerowy to jedna z naszych kluczowych usług. Prowadzimy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, obejmujący również urządzenia zakupione w innych firmach. Nasz zespół specjalistów zapewnia szybką pomoc zdalną oraz błyskawiczny czas reakcji na zgłoszenia. Dzięki temu możemy skutecznie rozwiązywać problemy związane z komputerami i sieciami informatycznymi, co jest szczególnie istotne dla firm, które polegają na sprawnym działaniu swoich systemów.
Dla firm oferujemy również outsourcing IT, co pozwala na stałe wsparcie w zakresie obsługi systemów informatycznych. Dzięki naszym usługom, klienci mogą skupić się na swojej działalności, mając pewność, że ich infrastruktura IT jest w dobrych rękach. Zachęcamy do kontaktu, aby dobrać idealne rozwiązania dostosowane do indywidualnych potrzeb.