Nasza firma oferuje kompleksowe usługi w zakresie dezynsekcji, deratyzacji oraz dezynfekcji na terenie Śląska i Małopolski. Zajmujemy się eliminacją szkodników, takich jak pluskwy, karaluchy, szczury, myszy oraz inne insekty i gryzonie. Dzięki
wieloletniemu doświadczeniu oraz licznym certyfikatom, zapewniamy usługi zgodne z najwyższymi standardami. Nasze działania są skuteczne, a metody, które stosujemy, są bezpieczne dla ludzi i zwierząt.
Dysponujemy nowoczesnym sprzętem oraz środkami chemicznymi, które są atestowane i skuteczne w walce z szkodnikami. Nasze usługi są skierowane zarówno do klientów prywatnych, jak i firm. Oferujemy pomoc w domach, biurach, hotelach oraz innych obiektach. Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest dyskrecja, dlatego do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie, a nasze samochody są nieoznakowane.
Nasza oferta obejmuje również dezynfekcję pomieszczeń po osobach zmarłych, co wymaga szczególnej delikatności i profesjonalizmu. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 – 21:00 oraz w soboty od 6:00 do 18:00. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać szybką i skuteczną pomoc w walce z szkodnikami.