Firma Kubiak specjalizuje się w produkcji rozdzielnic elektrycznych od 1995 roku. Nasze produkty są dostosowane do potrzeb instalatorów, co czyni je przyjaznymi w użytkowaniu. Wysoka jakość wykonania oraz bezpieczeństwo to nasze priorytety, które... pozwoliły nam zdobyć silną pozycję na polskim rynku. Oferujemy szeroki asortyment rozdzielnic, w tym hermetyczne, natynkowe oraz wnękowe, które spełniają najwyższe normy jakościowe.
W naszej ofercie znajdują się również obudowy na wymiar oraz realizacje niestandardowe, co pozwala nam na elastyczne dostosowanie się do wymagań klientów. Dzięki nowoczesnemu parkowi maszynowemu jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane projekty. Naszym celem jest nie tylko zaspokojenie potrzeb lokalnych klientów, ale także rozwój sprzedaży na rynki zagraniczne.
Dzięki zespołowi doświadczonych specjalistów, zapewniamy profesjonalną obsługę oraz wsparcie na każdym etapie współpracy. Stawiamy na długoterminowe relacje z naszymi partnerami handlowymi, co przekłada się na wzajemne korzyści i zaufanie. Jesteśmy gotowi na nowe wyzwania i nieustannie dążymy do doskonałości w produkcji rozdzielnic elektrycznych.