Firma Plewka to rodzinna firma, która działa na rynku elektrycznym od wielu lat. Nasze doświadczenie oraz profesjonalne podejście do każdego projektu pozwala nam skutecznie realizować usługi elektryczne, hydrauliczne oraz automatyki przemysłowej.... Zajmujemy się instalacjami elektrycznymi, montażem systemów alarmowych, a także instalacją fotowoltaiki. Nasze usługi są zawsze wykonywane z najwyższą starannością, co sprawia, że klienci mogą liczyć na niezawodność i jakość.
W naszej ofercie znajdują się również usługi związane z automatyką bramową oraz instalacjami teletechnicznymi. Dbamy o ciągły kontakt z klientami, co pozwala nam na bieżąco rozwiązywać wszelkie problemy oraz wprowadzać niezbędne zmiany. Jesteśmy dumni z naszego profesjonalizmu i staramy się, aby nasze usługi były postrzegane jako rzetelne i wysokiej jakości.
Nasza firma oferuje także serwisowanie maszyn przemysłowych oraz programowanie systemów automatyki. Dzięki szerokiemu zakresowi usług jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Współpracujemy z naszymi klientami, aby dostarczać im rozwiązania dostosowane do ich specyficznych wymagań.