Fitness Fun to szkoła pływania i aqua fitness w Łodzi, która działa od 2009 roku. Nasza misja to pomoc mieszkańcom w oswajaniu się z wodą oraz rozwijaniu pasji do pływania. Oferujemy szeroki wachlarz zajęć, które są dostosowane do różnych grup... wiekowych i poziomów zaawansowania. Nasza kadra składa się z doświadczonych instruktorów, absolwentów AWF oraz Akademii Józefa Piłsudskiego w Warszawie, którzy regularnie podnoszą swoje kwalifikacje. Dzięki temu zapewniamy wysoki standard nauczania oraz bezpieczeństwo podczas zajęć.
W naszej ofercie znajdziesz naukę pływania dla dzieci, młodzieży i dorosłych, aqua aerobik, aqua bike oraz zajęcia dla seniorów. Uczymy w małych grupach, co pozwala na indywidualne podejście do każdego uczestnika. Korzystamy z profesjonalnego sprzętu BECO, co gwarantuje komfort i bezpieczeństwo podczas ćwiczeń. Organizujemy również obozy i półkolonie dla dzieci, które są doskonałą okazją do aktywnego spędzenia czasu w wodzie.
Fitness Fun to miejsce, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się pływać, poprawić swoją kondycję, czy po prostu spędzić czas w wodzie, nasze zajęcia są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do dołączenia do naszej społeczności i odkrycia radości płynącej z pływania.