fitnessenergia to klub fitness, który oferuje szeroki wachlarz zajęć oraz usług zdrowotnych. Nasza oferta obejmuje masaże, które są idealne dla sportowców, osób przemęczonych oraz tych, którzy potrzebują rehabilitacji. Wśród dostępnych masaży... znajduje się masaż klasyczny całego ciała, który przynosi ulgę w bólach kręgosłupa i napięciach mięśniowych. Dodatkowo, oferujemy masaż relaksacyjny, który skutecznie redukuje stres i napięcie psychiczne, co czyni go doskonałym wyborem po długotrwałym wysiłku fizycznym.
W naszym klubie znajduje się również komora hiperbaryczna, w której można korzystać z dobroczynnego działania tlenu pod zwiększonym ciśnieniem. Sesje w komorze hiperbarycznej wspomagają leczenie wielu schorzeń, w tym rekonwalescencję po infekcjach oraz poprawiają regenerację organizmu po wysiłku fizycznym. To innowacyjne rozwiązanie znajduje zastosowanie w medycynie sportowej, estetycznej oraz neurologii, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do różnych potrzeb klientów.
Oferujemy różnorodne zajęcia fitness, takie jak Perfect Body, Body Pump, Turbo Spalanie oraz Fitness 50+, które są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania. Nasze zajęcia prowadzone są przez profesjonalnych trenerów w przyjaznej atmosferze, co sprzyja efektywnemu treningowi oraz motywacji do osiągania celów zdrowotnych i kondycyjnych.