Centrum Fizjoterapii i Rehabilitacji Fizjo Factory w Chorzowie oferuje kompleksową opiekę rehabilitacyjną, która jest dostosowana do indywidualnych potrzeb pacjentów. Od 2015 roku zapewniamy profesjonalne usługi w ciepłej, rodzinnej atmosferze.... Nasza siedziba znajduje się w dogodnej lokalizacji, co ułatwia dostęp do naszych usług. Posiadamy nowoczesne wyposażenie oraz zespół wykwalifikowanych specjalistów, w tym lekarzy ortopedów, neurologów i rehabilitantów, którzy są gotowi pomóc w powrocie do zdrowia i sprawności.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne usługi, takie jak rehabilitacja dorosłych, rehabilitacja w sporcie, diagnostyka sportowa oraz fizykoterapia. Skupiamy się na leczeniu dolegliwości kręgosłupa, stawów oraz urazów, a także na poprawie wydolności ruchowej sportowców. Dzięki nowoczesnym metodom diagnostycznym, takim jak analiza siły mięśni czy ocena postawy ciała, jesteśmy w stanie precyzyjnie określić źródło problemu i zaplanować skuteczną terapię.
Naszym celem jest nie tylko leczenie, ale także zapobieganie nawrotom problemów zdrowotnych. Oferujemy indywidualne wkładki ortopedyczne, które wspierają prawidłową biomechanikę ruchu oraz poprawiają komfort codziennego funkcjonowania. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i umówienia się na wizytę, aby przywrócić równowagę i zdrowie.