Siłownia FORMA Strength Gym oferuje szeroki wachlarz usług dla osób pragnących poprawić swoją kondycję fizyczną oraz sylwetkę. W naszej ofercie znajdziesz różnorodne karnety, które umożliwiają elastyczne korzystanie z obiektu. Pojedyncze wejście... kosztuje 25 zł, a karnet dwutygodniowy to jedynie 99 zł. Dla osób, które planują dłuższe treningi, polecamy karnet miesięczny w cenie 129 zł, który pozwala na nieograniczoną liczbę wejść. Nasza siłownia jest idealnym miejscem dla każdego, niezależnie od poziomu zaawansowania.
Oferujemy również profesjonalną opiekę trenerską, która jest kluczowa dla efektywności treningów. Godzinny trening z trenerem kosztuje 100 zł, a dostępne są także pakiety treningowe, które pozwalają na oszczędności. Pakiet czterech treningów to koszt 350 zł, a osiem treningów to 650 zł. Dla najbardziej zaangażowanych proponujemy pakiet dwunastu treningów za 850 zł. Nasze plany treningowe są dostosowane do indywidualnych potrzeb, co pozwala na osiąganie lepszych wyników.
W FORMA Strength Gym stawiamy na jakość i efektywność. Nasze plany treningowe uwzględniają odpowiednio dobrane ćwiczenia, objętość, częstotliwość oraz intensywność. Dzięki temu każdy klient ma szansę na osiągnięcie swoich celów w zdrowy i bezpieczny sposób. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i dołączenia do grona zadowolonych klientów.