Witaj! Nazywam się Michał Brzozowski i jestem freelancerem SEO z 15-letnim doświadczeniem w pozycjonowaniu stron internetowych. Specjalizuję się w przygotowywaniu i wdrażaniu efektywnych kampanii SEO, które zwiększają widoczność w Google. Moje... podejście do każdego klienta jest indywidualne, co pozwala mi dostosować strategię SEO do specyfiki danej strony. Dzięki temu mogę skutecznie zwiększyć ruch organiczny oraz poprawić pozycję w wyszukiwarkach.
Pozycjonowaniem zajmuję się od 2011 roku, a od 2016 roku działam jako niezależny specjalista. W mojej pracy stawiam na efektywność i przejrzystość działań. Regularnie przesyłam klientom raporty z wykonanych prac oraz osiągniętych efektów. Wykorzystuję narzędzia takie jak Google Search Console, aby optymalizować kluczowe elementy stron i dostarczać wartościowy ruch. Moje działania obejmują zarówno pozycjonowanie lokalne, jak i ogólnopolskie, a także e-commerce.
Dzięki analizie konkurencji oraz metodologii data-driven, jestem w stanie opracować skuteczne strategie SEO, które przynoszą szybkie rezultaty. Współpracuję z innymi specjalistami w zakresie link buildingu, co dodatkowo wzmacnia efektywność moich działań. Zależy mi na tym, aby każda strona, którą pozycjonuję, osiągnęła zamierzone cele i przynosiła wymierne korzyści dla moich klientów.