FUZ to lokalny operator telekomunikacyjny, który oferuje usługi Internetu światłowodowego oraz telewizji dla mieszkańców Wyszkowa, Pułtuska i okolic. Nasza oferta łączy szybki Internet, telewizję i telefon w przejrzystych pakietach, co sprawia, że
każdy znajdzie coś dla siebie. Dzięki stabilnej infrastrukturze światłowodowej, klienci mogą cieszyć się najwyższą jakością połączenia, które nigdy nie zwalnia. Oferujemy również lokalne wsparcie techniczne, co zapewnia szybki montaż i pomoc w razie problemów.
Nasze usługi są dostępne w ponad 50 miejscowościach na Mazowszu, co czyni naszą ofertę jedną z najbardziej rozbudowanych w regionie. Klienci mogą korzystać z Internetu bez limitów oraz bogatej oferty telewizyjnej, co sprawia, że jest to idealne rozwiązanie dla całej rodziny. Dodatkowo, nasza telefonia VoIP zapewnia wyraźny dźwięk i stabilne połączenia, co jest szczególnie ważne dla osób prowadzących działalność gospodarczą.
FUZ to nie tylko usługi, ale także realne wsparcie dla naszych klientów. Jesteśmy dostępni telefonicznie od poniedziałku do piątku, a w pilnych przypadkach oferujemy pomoc również poza godzinami pracy. Dzięki lokalnemu charakterowi naszej działalności, możemy szybko reagować na ewentualne problemy i zapewnić realną pomoc na miejscu.