G-ELEKTRO to hurtownia elektryczna oraz sklep elektryczny zlokalizowany w Sanoku, która oferuje szeroki wybór wysokiej jakości materiałów elektrycznych oraz elektrotechnicznych. Nasza oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak... i zakładów przemysłowych. W sklepie stacjonarnym można znaleźć m.in. kable, przewody, automatykę przemysłową, osprzęt, zabezpieczenia prądowe oraz rozdzielnie elektryczne. Dzięki ponad 20-letniemu doświadczeniu w branży, doskonale rozumiemy specyfikę i wymagania dużych zakładów produkcyjnych, co pozwala nam na oferowanie kompleksowych rozwiązań elektrycznych dostosowanych do ich potrzeb.
Nasza hurtownia stawia na elastyczność i opłacalność, dostosowując się do wymagań klientów oraz wprowadzając konkurencyjne ceny. Jesteśmy firmą handlową nastawioną na stały rozwój i najwyższą jakość świadczonych usług. Oferujemy zarówno handel hurtowy, jak i detaliczny, zaopatrując zakłady przemysłowe w materiały niskiego i średniego napięcia. Nasz sklep stacjonarny jest dostępny dla klientów indywidualnych, którzy mogą liczyć na fachowe doradztwo w wyborze odpowiednich produktów.
W G-ELEKTRO stawiamy na wykwalifikowaną kadrę, która zapewnia szybką i profesjonalną obsługę. Nasi pracownicy posiadają ponad 20-letnie doświadczenie, co gwarantuje pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego klienta. Jesteśmy znani z wysokiej jakości produktów od sprawdzonych producentów, co zostało docenione przez szerokie grono klientów, w tym tych najbardziej wymagających.