G-TECH P.U.H. to stacja kontroli pojazdów z siedzibą w Kielcach, która rozpoczęła swoją działalność w 2000 roku. Specjalizuje się w przeglądach rejestracyjnych oraz diagnostyce pojazdów. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym okresowe badania... techniczne, badania po skierowaniu przez organy kontrolne oraz badania techniczne pojazdów zasilanych gazem. Nasza stacja dysponuje nowoczesnym sprzętem, co pozwala na precyzyjne diagnozowanie usterek oraz regulację geometrii kół. Dzięki autoryzacji koncernu BOSCH, zapewniamy wysoką jakość świadczonych usług.
W G-TECH P.U.H. stawiamy na rozwój i innowacje. Nasza kadra regularnie uczestniczy w szkoleniach, co pozwala na podnoszenie kwalifikacji i dostosowywanie oferty do rosnących potrzeb klientów. Oferujemy również pomoc w weryfikacji stanu technicznego pojazdów przed zakupem, co jest szczególnie istotne dla osób planujących nabycie używanego auta. Nasze usługi obejmują także badanie grubości powłoki lakierniczej, co może pomóc w identyfikacji ewentualnych uszkodzeń.
Dzięki nowoczesnym urządzeniom, takim jak GEOTEST 60 Radio Plus, jesteśmy w stanie dokładnie kontrolować geometrię kół, co wpływa na bezpieczeństwo i komfort jazdy. Nasza stacja jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 - 21:00 oraz w soboty od 7:00 do 14:00. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i zapewnienia sobie pewności co do stanu technicznego swojego pojazdu.