Nazywam się Gabriela Butewicz i od 10 lat uczę matematyki, pomagając uczniom w przygotowaniach do matury. Moje doświadczenie w udzielaniu korepetycji zaczęło się już w trakcie studiów, a po obronie pracy magisterskiej postanowiłam w pełni... poświęcić się nauczaniu. Dzięki temu, że sama przygotowywałam się do matury, rozumiem, jakie trudności mogą napotkać uczniowie. W moim kursie maturalnym oferuję różnorodne metody nauczania, które dostosowuję do indywidualnych potrzeb każdego ucznia.
Kurs maturalny, który prowadzę, zawiera wszystkie niezbędne materiały do nauki matematyki. Uczniowie mogą liczyć na wsparcie w zrozumieniu trudnych zagadnień oraz na dostęp do unikalnych zadań opracowanych we współpracy z ekspertem, Panią Marią Romanowską. Dzięki temu kurs jest jedynym w Polsce, który oferuje takie zasoby. Moim celem jest, aby każdy uczeń czuł się pewnie i komfortowo podczas nauki, a także aby mógł osiągnąć jak najlepsze wyniki na maturze.
Oferuję również darmowe konsultacje dla tych, którzy mają trudności ze zrozumieniem materiału. W przypadku, gdy uczeń nie zda matury, istnieje możliwość zwrotu pieniędzy, co świadczy o moim zaangażowaniu w sukces moich kursantów. Wierzę, że każdy może zrozumieć matematykę, a ja jestem tu, aby w tym pomóc.