Firma Geo-Technix oferuje kompleksowe usługi geodezyjne i kartograficzne, które obejmują szeroki zakres prac związanych z nieruchomościami. Specjalizujemy się w sporządzaniu map do celów projektowych, sytuacyjno-wysokościowych oraz dla potrzeb... planowania i zagospodarowania przestrzennego. Nasze usługi obejmują również podziały nieruchomości gruntowych, rozgraniczenia oraz wznowienia punktów i linii granicznych. Dzięki naszemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia.
W ramach działalności oferujemy także regulację stanu prawnego nieruchomości oraz przygotowanie dokumentacji do celów prawnych, w tym wykazy zmian gruntowych i badania ksiąg wieczystych. Nasza firma zajmuje się również pomiarami realizacyjnymi oraz geodezyjną obsługą inwestycji, co obejmuje tyczenie i inwentaryzacje powykonawcze obiektów budowlanych oraz pomiary kontrolne budynków i budowli. Dzięki nowoczesnemu zapleczu technicznemu, jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom nawet najbardziej skomplikowanych projektów.
Geo-Technix działa na rynku od 2000 roku, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie oraz zaufanie klientów. Nasza oferta skierowana jest zarówno do osób prywatnych, jak i firm, które potrzebują wsparcia w zakresie geodezji i kartografii. Jesteśmy gotowi, aby pomóc w realizacji wszelkich formalności związanych z procesem inwestycyjnym, od zakupu działki po wytyczenie obiektu na gruncie.