Firma Geodezja Bez Granic S.C. oferuje kompleksowe usługi geodezyjne w powiecie ostrowskim. Nasza działalność opiera się na pasji i doświadczeniu dwóch geodetów, którzy przez lata zdobywali wiedzę w zakresie geodezji i kartografii. Wykonujemy... różnorodne prace, takie jak mapy do celów projektowych, podziały nieruchomości, ustalenia przebiegu granic oraz wznowienia znaków granicznych. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i specjalistycznym programom obliczeniowym, zapewniamy wysoką jakość usług oraz indywidualne podejście do każdego klienta.
Nasze usługi obejmują również geodezyjną inwentaryzację powykonawczą, która jest niezbędna po zakończeniu budowy obiektów. Sporządzamy dokumentację geodezyjno-kartograficzną, która pozwala na aktualizację bazy danych o terenie oraz obiektach budowlanych. W przypadku podziałów nieruchomości, działamy zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego, co zapewnia zgodność z obowiązującymi przepisami. Czas realizacji usług jest dostosowany do potrzeb klienta, a wszystkie prace staramy się wykonywać w możliwie najkrótszym terminie.
Obsługujemy klientów indywidualnych, firmy oraz instytucje państwowe, co pozwala nam na elastyczne dostosowanie oferty do różnych potrzeb. Naszym celem jest zapewnienie pełnej satysfakcji klientów poprzez rzetelne i terminowe wykonanie zleceń.