GGKO – Zarządzanie Nieruchomościami to firma z ponad 32-letnim doświadczeniem w kompleksowym zarządzaniu i administrowaniu nieruchomościami. Od 1992 roku obsługujemy mienie komunalne w dzielnicy Ochota w Warszawie, a także wspólnoty mieszkaniowe w... całym mieście i okolicach. Nasz zespół składa się z 100 wykwalifikowanych pracowników, którzy dbają o prawidłowe funkcjonowanie 235 wspólnot mieszkaniowych. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalizmowi, jesteśmy w stanie dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb naszych klientów.
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym obsługę administracyjną, finansowo-księgową, prawną oraz techniczną. Jako spółka miejska, współpracujemy z Konserwatorem Zabytków, co pozwala nam na zarządzanie budynkami o podwyższonym standardzie. Wdrażamy nowoczesne technologie, które podnoszą standardy budynków, a także oferujemy atrakcyjne stawki ubezpieczeń i usług bankowych. Naszym celem jest nie tylko utrzymanie wysokiej jakości usług, ale także zaspokojenie potrzeb rynku deweloperskiego i spółdzielczego.
Dzięki naszemu doświadczeniu w zarządzaniu nieruchomościami, jesteśmy w stanie skutecznie reprezentować interesy właścicieli w relacjach z firmami, instytucjami i urzędami. Nasza firma stawia na transparentność i rzetelność, co przekłada się na zaufanie naszych klientów oraz długotrwałe relacje.