Górski Pałacyk to wyjątkowe miejsce w Kościelisku, które oferuje komfortowy wypoczynek w malowniczej scenerii Tatr. Nasz kompleks składa się z pięciu oddzielnych budynków, które zapewniają gościom przytulne pokoje z widokiem na góry. Oferujemy... różnorodne opcje zakwaterowania, w tym pokoje standardowe, premium oraz apartamenty rodzinne, które są idealne dla osób szukających relaksu oraz rodzin z dziećmi. Każdy pokój jest wyposażony w nowoczesne udogodnienia, takie jak Smart TV, bezpłatne WiFi oraz czajnik, co sprawia, że pobyt u nas jest komfortowy i przyjemny.
Nasza lokalizacja w Kościelisku, zaledwie 900 m od szczytu Gubałówki, czyni Górski Pałacyk doskonałą bazą wypadową do górskich wędrówek. W okolicy znajdują się popularne szlaki turystyczne, takie jak Dolina Kościeliska oraz Gubałówka, gdzie można podziwiać zapierające dech w piersiach widoki. Dodatkowo, oferujemy pomoc w organizacji atrakcji, takich jak spływ Dunajcem czy przejazd kolejką linową na Kasprowy Wierch. Naszym celem jest zapewnienie gościom niezapomnianych chwil w sercu Tatr, gdzie natura i komfort idą w parze.
W Górskim Pałacyku stawiamy na jakość obsługi oraz komfort naszych gości. Nasza restauracja serwuje pyszne dania, które zadowolą nawet najbardziej wymagających smakoszy. Dzięki przyjaznej atmosferze oraz pięknym widokom, każdy pobyt u nas staje się wyjątkowym doświadczeniem, do którego chce się wracać.