Wojtex to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży instalacji grzewczych, klimatyzacyjnych i wentylacyjnych. Specjalizujemy się w projektowaniu oraz montażu kompleksowych systemów, które są niezbędne w nowoczesnych domach i biurach. Nasz... zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy dbają o każdy detal, zapewniając precyzyjne wykonanie zgodne z obowiązującymi normami. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, oferujemy innowacyjne rozwiązania, które charakteryzują się wysoką efektywnością energetyczną oraz niezawodnością przez wiele lat.
W naszej ofercie znajdują się pompy ciepła, rekuperacja, klimatyzacja, a także instalacje wodno-kanalizacyjne i gazowe. Posiadamy własny sklep hydrauliczny, co pozwala nam na oferowanie konkurencyjnych cen oraz szybkich terminów dostaw. Nasze usługi obejmują również serwis urządzeń grzewczych, co zapewnia ich długotrwałe i bezawaryjne działanie. Zdajemy sobie sprawę, że każdy projekt jest inny, dlatego przed rozpoczęciem prac przeprowadzamy szczegółową analizę potrzeb klienta, co pozwala na dobór najlepszego rozwiązania.
Działamy głównie na terenie Stargardu i okolic, oferując fachowe doradztwo oraz bezpłatne wyceny. Naszym celem jest zapewnienie komfortu i satysfakcji naszych klientów poprzez dostarczanie wysokiej jakości usług oraz produktów.