Witamy w Green House Real Estate, agencji nieruchomości, która stawia na jakość i indywidualne podejście do klienta. Nasze biuro działa na rynku od prawie 20 lat, oferując kompleksowe usługi w zakresie pośrednictwa sprzedaży, kupna oraz wynajmu... nieruchomości. Zespół doświadczonych doradców jest zawsze gotowy, aby pomóc w każdym etapie transakcji, zapewniając pełne wsparcie prawne oraz doradztwo w zakresie finansowania. Naszym celem jest zadowolenie klienta, co potwierdzają liczne pozytywne opinie oraz referencje.
W Green House Real Estate rozumiemy, jak ważne jest znalezienie idealnej nieruchomości, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby spełnić oczekiwania naszych klientów. Oferujemy szeroki wachlarz mieszkań, domów oraz działek w Warszawie i okolicach. Dzięki współpracy z innymi biurami w ogólnopolskim systemie MLS, mamy dostęp do wielu ofert, co pozwala nam na szybsze i skuteczniejsze realizowanie potrzeb naszych klientów. Nasze usługi obejmują również home staging oraz zarządzanie najmem, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem, aby dowiedzieć się, jak możemy pomóc w realizacji Twoich planów związanych z nieruchomościami. Jesteśmy tu, aby zapewnić Ci profesjonalną obsługę oraz wsparcie na każdym kroku.