GREG Auto-Color to warsztat samochodowy z siedzibą w Ćmińsku, który działa na rynku od 1992 roku. Specjalizujemy się w kompleksowych naprawach powypadkowych, oferując szeroki zakres usług, takich jak blacharstwo, lakiernictwo, mechanika,
wulkanizacja oraz pomoc drogową. Nasze doświadczenie pozwala nam obsługiwać różnorodne pojazdy, od popularnych marek, takich jak Volkswagen czy BMW, po luksusowe supersamochody, jak Lamborghini i Aston Martin.
W naszym warsztacie wykonujemy również renowacje aut i motocykli, w tym zabytkowych pojazdów, takich jak Fiat 125p czy traktor Ursus. Dzięki bezgotówkowemu rozliczaniu napraw powypadkowych, nasi klienci mogą cieszyć się wygodą i oszczędnością czasu. Nasza lokalizacja w pobliżu Toru Wyścigowego Kielce zapewnia łatwy dostęp dla klientów z okolicznych miast, takich jak Kielce, Skarżysko-Kamienna czy Końskie.
GREG Auto-Color to nie tylko warsztat, ale także pasja do motoryzacji. Regularnie serwisujemy egzotyczne pojazdy oraz uczestniczymy w projektach związanych z wyścigami, co potwierdza nasze zaangażowanie w branżę. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz satysfakcji klientów, co czyni nas jednym z wiodących warsztatów w regionie.