Grupa 3 Agencja Reklamowa to doświadczona agencja marketingowa z siedzibą w Krakowie, która od 28 lat wspiera firmy w osiąganiu ich celów. Nasz zespół składa się z 34 profesjonalistów, którzy zrealizowali 1364 projekty dla 56 zadowolonych... klientów. Specjalizujemy się w strategii, kreacji, content marketingu oraz promocjach, co pozwala nam skutecznie przyciągać uwagę nowych klientów i budować wizerunek marki.
Nasze podejście opiera się na kompleksowym zrozumieniu potrzeb klientów oraz ich branży. Współpracujemy z różnorodnymi markami, takimi jak Tefal, LEGO czy Amway, co pozwala nam na tworzenie innowacyjnych kampanii reklamowych. Nasze realizacje obejmują zarówno kampanie influencerskie, jak i sesje zdjęciowe oraz działania w mediach społecznościowych. Dzięki temu potrafimy dostosować nasze usługi do specyficznych wymagań każdego klienta.
W Grupa 3 wierzymy, że kluczem do sukcesu jest dobra komunikacja i partnerskie podejście. Nasze relacje z klientami opierają się na zaufaniu i wzajemnym zrozumieniu, co przekłada się na długotrwałą współpracę oraz liczne wyróżnienia w branży. Jesteśmy dumni z tego, że klienci doceniają nas za wysoki poziom obsługi oraz umiejętność rozwiązywania problemów.