Agencja Nieruchomości Gwarek to firma z wieloletnim doświadczeniem, która od 14 lat działa na rynku lokalnym, oferując kompleksowe usługi związane z obrotem nieruchomościami. Nasza oferta obejmuje sprzedaż i wynajem mieszkań, domów, działek oraz
lokali użytkowych. Dzięki doskonałej znajomości lokalnych rynków oraz zaangażowaniu w pracę z klientem, zbudowaliśmy zaufaną markę, która cieszy się uznaniem wśród klientów. Naszym celem jest zapewnienie pełnej satysfakcji z transakcji, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap współpracy był przejrzysty i bezpieczny.
W ramach naszych usług oferujemy pomoc w przygotowaniu wszelkiej dokumentacji, sprawdzeniu stanu prawnego nieruchomości oraz negocjacjach cenowych. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają licencje oraz doświadczenie w marketingu i reklamie. Dzięki współpracy z notariuszami, adwokatami oraz rzeczoznawcami, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom kompleksową obsługę. Dodatkowo, oferujemy sesje fotograficzne oraz Home Staging, co znacząco zwiększa atrakcyjność prezentowanych nieruchomości.
Nasza maksyma "Twoja radość miarą naszego sukcesu" odzwierciedla nasze podejście do pracy. Dążymy do tego, aby każda transakcja była dla naszych klientów źródłem satysfakcji. Wierzymy, że dzięki profesjonalizmowi, rzetelności oraz zaangażowaniu, wspólnie osiągniemy zamierzony cel.