Biuro Obrotu Nieruchomościami „Gwarek Nieruchomości” oferuje kompleksowe usługi w zakresie sprzedaży, kupna oraz wynajmu nieruchomości. Specjalizujemy się w domach, mieszkaniach, lokalach użytkowych, obiektach komercyjnych oraz działkach. Nasza
właścicielka, posiadająca wykształcenie prawnicze, ma wieloletnie doświadczenie w obrocie nieruchomościami, co zapewnia naszym klientom profesjonalną obsługę. Dzięki współpracy z zaufanymi specjalistami, takimi jak notariusze i doradcy finansowi, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie pomóc w uzyskaniu kredytów na zakup lub remont nieruchomości.
Dodatkowym atutem naszej oferty jest publikacja ogłoszeń w lokalnych gazetach, takich jak „Gwarek Małopolski” oraz „Gwarek Olkuski”, co zwiększa widoczność ofert naszych klientów. Nasze działania koncentrują się głównie na terenie gmin, gdzie ukazuje się nasza gazeta, ale nie ograniczamy się tylko do tego obszaru. Oferujemy również nieruchomości w innych regionach, takich jak Śląsk, Zagłębie czy Beskidy. Zgłaszając swoją nieruchomość do naszego biura, klienci mogą liczyć na profesjonalną obsługę oraz pomoc w każdym etapie transakcji.
Naszym celem jest zapewnienie satysfakcji klienta oraz rzetelne podejście do każdej transakcji. Weryfikujemy stan prawny nieruchomości, uzyskujemy niezbędne dokumenty oraz zapewniamy pomoc posprzedażową. Serdecznie zapraszamy do kontaktu, aby omówić szczegóły współpracy oraz przedstawić naszą ofertę.