haftuje.pl to profesjonalna hafciarnia z siedzibą w Kielcach, która specjalizuje się w znakowaniu odzieży roboczej i reklamowej. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym haft komputerowy, DTF, folię flex, sitodruk oraz sublimację. Nasza firma
działa na rynku od ponad 10 lat, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie oraz zbudować zaufanie wśród klientów. Posiadamy nowoczesny park maszynowy, który umożliwia nam realizację zleceń w dużych nakładach, a także indywidualnych projektów od 1 sztuki.
Nasze usługi wyróżniają się wysoką jakością wykonania oraz trwałością. Haft komputerowy, który oferujemy, jest odporny na pranie i charakteryzuje się dużą precyzją. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii, takich jak DTF, możemy zapewnić doskonałą jakość druku oraz elastyczność w realizacji zamówień. Nasze doświadczenie pozwala nam na efektywne łączenie różnych metod znakowania, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym projektom.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi realizacjami oraz do kontaktu w celu uzyskania wyceny. Jesteśmy otwarci na wszelkie pytania i chętnie pomożemy w realizacji Twojego projektu. Nasza pasja do haftu oraz dbałość o klienta sprawiają, że jesteśmy jedną z najlepiej ocenianych firm w branży.