HASH S.C. to firma z siedzibą w Oświęcimiu, która od 1997 roku specjalizuje się w dostarczaniu kompleksowych usług informatycznych. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz rozwiązań, w tym kasy fiskalne, oprogramowanie dla firm oraz systemy ERP.... Dzięki współpracy z czołowymi producentami, takimi jak NOVITUS, ELZAB i ACLAS, zapewniamy nowoczesne urządzenia fiskalne, które usprawniają procesy sprzedażowe w sklepach i punktach usługowych. Nasze rozwiązania są dostosowane do potrzeb różnych branż, co pozwala na efektywne zarządzanie sprzedażą i obsługą klienta.
Oferujemy również zaawansowane oprogramowanie, takie jak system enova365, który wspiera zarządzanie finansami, kadrami oraz procesami biznesowymi. Nasze usługi obejmują także projektowanie i wykonanie instalacji sieci komputerowych, co jest kluczowe dla sprawnego funkcjonowania nowoczesnych przedsiębiorstw. Dzięki naszym rozwiązaniom, klienci mogą zautomatyzować wiele procesów, co przekłada się na oszczędność czasu i zwiększenie efektywności operacyjnej.
W HASH S.C. stawiamy na jakość i profesjonalizm. Nasz zespół specjalistów jest zawsze gotowy do pomocy, oferując wsparcie techniczne oraz doradztwo w zakresie doboru odpowiednich rozwiązań informatycznych. Dzięki temu, nasi klienci mogą skupić się na rozwoju swojego biznesu, mając pewność, że ich systemy informatyczne działają bez zarzutu.