Herdom Sp. z o.o. to firma specjalizująca się w zarządzaniu nieruchomościami, oferująca kompleksowe usługi dla wspólnot mieszkaniowych oraz deweloperów. Nasza oferta obejmuje przejęcie nieruchomości, obsługę prawną, techniczną oraz... finansowo-księgową. Dzięki doświadczeniu i profesjonalizmowi, zapewniamy sprawne i dokładne zarządzanie, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
W ramach obsługi wspólnot, zajmujemy się weryfikacją stanu faktycznego, analizą dokumentów oraz przygotowaniem uchwał. Oferujemy również internetową kartotekę mieszkańca, która umożliwia dostęp do rozliczeń mediów oraz komunikację z zarządem. Nasze usługi techniczne obejmują przeglądy, serwisowanie urządzeń oraz pomoc w przypadku awarii.
Dla deweloperów proponujemy wsparcie przed powstaniem wspólnoty, w tym weryfikację inwestycji oraz optymalizację kosztów. Nasze działania są ukierunkowane na efektywność i transparentność, co pozwala na lepsze zarządzanie nieruchomościami oraz zadowolenie mieszkańców. Zapraszamy do współpracy i kontaktu z naszym biurem, aby omówić szczegóły oferty.