Hodowla bażantów i kuropatw w Klonie to miejsce, gdzie od ponad 20 lat zajmujemy się hodowlą najwyższej jakości ptaków. Nasza hodowla znajduje się w malowniczej okolicy, sprzyjającej naturalnemu rozwojowi bażantów. Posiadamy ponad 35 hektarów... wolier, w których ptaki przygotowują się do życia w środowisku naturalnym. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, nasze bażanty i kuropatwy cieszą się uznaniem w kraju i za granicą.
W naszej ofercie znajdują się zarówno dorosłe ptaki, jak i jaja lęgowe, które można zamawiać online. Oferujemy również transport bażantów i kuropatw w odpowiednich warunkach, co zapewnia ich bezpieczeństwo podczas przewozu. Nasza wylęgarnia oraz nowoczesne odchowalnie pozwalają na skuteczną reprodukcję i hodowlę tych pięknych ptaków.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do kontaktu z nami w celu uzyskania dodatkowych informacji. Jesteśmy otwarci na współpracę z innymi hodowcami oraz osobami zainteresowanymi hodowlą bażantów i kuropatw. Nasza pasja do tych ptaków sprawia, że każdy klient może liczyć na fachową pomoc i doradztwo.