Hoffmann Finanse to firma, która od 2005 roku świadczy usługi pośrednictwa kredytowego na rynku wrocławskim. Specjalizujemy się w pozyskiwaniu najkorzystniejszych kredytów hipotecznych oraz mieszkaniowych. Naszym celem jest pomoc klientom w... wyborze najlepszej oferty spośród 13 wiodących banków. Dzięki naszemu doświadczeniu i znajomości rynku, jesteśmy w stanie dokładnie przeanalizować sytuację finansową klienta i przedstawić mu minimum trzy propozycje kredytowe, co pozwala na dokonanie świadomego wyboru.
Oferujemy kompleksową obsługę, która obejmuje nie tylko porównanie ofert banków, ale także pomoc w skompletowaniu niezbędnych dokumentów oraz wypełnieniu wniosków kredytowych. Nasze usługi są bezpłatne dla klientów, ponieważ koszty pokrywa bank, w którym uruchamiany jest wybrany produkt. Dzięki współpracy z firmą Expander Advisors Sp. z o.o., liderem na rynku pośrednictwa finansowego, możemy dostarczać rzetelne informacje na temat dostępnych ofert.
Nasza misja to profesjonalna pomoc w uzyskaniu najkorzystniejszego kredytu, co pozwala naszym klientom na realizację marzeń związanych z zakupem mieszkania, budową domu czy remontem. Zaufaj naszemu doświadczeniu i skorzystaj z fachowej pomocy na każdym etapie procesu kredytowego.