Holc i Wspólnicy to wiodący zarządca nieruchomości w Warszawie, który od 2002 roku oferuje kompleksową obsługę wspólnot mieszkaniowych. Nasza firma łączy wiedzę prawną, techniczną i księgową, co pozwala nam skutecznie zarządzać nieruchomościami,
traktując je jak własne. Dzięki zespołowi licencjonowanych zarządców oraz doświadczonych księgowych, zapewniamy przejrzystość finansową i pełną kontrolę nad wydatkami wspólnoty. Nasze usługi obejmują nie tylko administrowanie, ale także pomoc prawną oraz windykację zaległości, co czyni nas idealnym partnerem dla deweloperów i właścicieli nieruchomości.
Nasza oferta dla deweloperów obejmuje zarządzanie w okresie przejściowym, co oznacza, że przejmujemy obowiązki związane z administrowaniem budynkiem od momentu zasiedlenia lokali do powstania Wspólnoty Mieszkaniowej. Dzięki temu deweloperzy mogą skupić się na realizacji kolejnych projektów, mając pewność, że ich inwestycja jest w dobrych rękach. Oferujemy również sprzedaż, kupno i wynajem lokali mieszkalnych oraz usługowych, co czyni nas kompleksowym partnerem w obrocie nieruchomościami.
Zarządzanie nieruchomościami to nasza pasja, a zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem. Dzięki naszym sprawdzonym procedurom i doświadczeniu, jesteśmy w stanie minimalizować ryzyko problemów organizacyjnych, co przekłada się na satysfakcję mieszkańców i właścicieli. Zapraszamy do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej o naszych usługach i jak możemy pomóc w zarządzaniu Twoją nieruchomością.