Holowanie Rasała to firma z długoletnim doświadczeniem, oferująca kompleksowe usługi pomocy drogowej na terenie całej Europy. Specjalizujemy się w holowaniu pojazdów osobowych, dostawczych oraz TIR-ów, a także w transporcie ponadgabarytowym. Nasza... flota składa się z nowoczesnych holowników, w tym z dźwigami, co pozwala nam na sprawne i bezpieczne wykonanie zleceń w każdych warunkach. Dzięki współpracy z największą firmą ubezpieczeniową w Polsce, możemy zapewnić naszym klientom najwyższą jakość usług oraz szybki czas reakcji na zgłoszenia.
Oferujemy również mobilną diagnostykę, która pozwala na zidentyfikowanie przyczyny awarii pojazdu bez konieczności holowania. Nasze usługi są dostępne 24 godziny na dobę, co sprawia, że jesteśmy zawsze gotowi do pomocy. Dodatkowo, posiadamy wypożyczalnię samochodów hybrydowych, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną. Klienci mogą korzystać z samochodów marki Toyota Auris, które charakteryzują się niskim spalaniem oraz brakiem limitu kilometrów.
Nasza firma stawia na ciągły rozwój i doskonalenie usług, co pozwala nam na zdobywanie nowych rynków i zleceń. Jesteśmy dumni z pozytywnych opinii naszych klientów, którzy doceniają nasz profesjonalizm oraz szybkość działania. Holowanie Rasała to synonim niezawodności i jakości w branży pomocy drogowej.