Firma TRUCK SERVIS Adam Kamiński oferuje kompleksowe usługi pomocy drogowej oraz holowania pojazdów. Specjalizujemy się w holowaniu pojazdów osobowych, dostawczych oraz ciężarowych, w tym TIR-ów. Nasza pomoc drogowa dostępna jest 24 godziny na... dobę, 7 dni w tygodniu, co zapewnia naszym klientom wsparcie w każdej sytuacji na drodze. Posiadamy nowoczesny sprzęt, w tym specjalistyczne pojazdy MAN i IVECO, które umożliwiają transport uszkodzonych pojazdów oraz naprawę niewielkich usterek na miejscu zdarzenia.
Nasza oferta obejmuje również ratownictwo drogowe dla pojazdów o DMC do 3,5 tony oraz pomoc dla ciężarówek i autobusów. Dzięki współpracy z międzynarodową siecią, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie reagować na potrzeby naszych klientów w całym kraju. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz holowania, czy pomocy w naprawie, nasz zespół doświadczonych pracowników jest gotowy, aby Ci pomóc.
W TRUCK SERVIS stawiamy na jakość i bezpieczeństwo. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, a dzięki nowoczesnemu zapleczu technicznemu oraz przeszkolonym pracownikom, możemy zapewnić fachową obsługę. Z nami możesz być pewien, że Twoje auto jest w dobrych rękach, a my zrobimy wszystko, abyś mógł wrócić na drogę jak najszybciej.