Home Select to profesjonalna agencja nieruchomości w Warszawie, specjalizująca się w wynajmie ekskluzywnych mieszkań i domów. Nasza oferta skierowana jest głównie do ekspatów oraz klientów korporacyjnych, którzy poszukują najlepszych lokalizacji w... stolicy Polski. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu na rynku nieruchomości, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom szeroki wybór mieszkań, apartamentów i domów do wynajęcia w Warszawie oraz Konstancinie.
Nasi brokerzy to wykwalifikowani specjaliści, którzy znają rynek nieruchomości i mówią w języku angielskim oraz francuskim. Dzięki doskonałej organizacji i stałemu monitorowaniu zmian na rynku, możemy oferować najnowsze oferty wynajmu. Nasze usługi obejmują kompleksową pomoc w procesie wynajmu, od ustalenia wymagań klienta, przez organizację spotkań, aż po negocjacje warunków umowy. Dodatkowo, oferujemy wsparcie w codziennych sprawach związanych z wynajmem oraz pomoc w relokacji.
Home Select to nie tylko agencja nieruchomości, ale także partner w procesie przeprowadzki. Nasz zespół dba o to, aby każdy klient czuł się komfortowo i bezpiecznie w nowym miejscu. Organizujemy orientację w nowej okolicy, pomagamy w znalezieniu szkół, sklepów oraz innych usług. Dzięki nam, wynajem mieszkania lub domu w Warszawie staje się prostym i przyjemnym doświadczeniem.