Hotel Niemcza Wino & SPA to wyjątkowy obiekt położony w malowniczej okolicy Dolnego Śląska, który oferuje szeroką gamę usług dla gości pragnących wypoczynku oraz relaksu. Nasza strefa SPA zapewnia doskonałe warunki do regeneracji sił witalnych, a... bogata oferta zabiegów i pakietów pobytowych sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu znajduje się kryty basen oraz basen zewnętrzny, które są dostępne dla wszystkich gości, co czyni nas idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek. W okolicy można zwiedzać Winnicę Niemczańską oraz Arboretum w Wojsławicach, co dodatkowo wzbogaca ofertę turystyczną regionu.
Dla klientów biznesowych przygotowaliśmy nowoczesne sale konferencyjne, które spełniają oczekiwania nawet najbardziej wymagających. Oferujemy kompleksową obsługę, w tym catering oraz dodatkowe atrakcje, takie jak degustacje win. Nasz hotel to także doskonała baza wypadowa dla miłośników aktywnego wypoczynku, w tym rowerowych wycieczek po okolicy. Dzięki dogodnej lokalizacji oraz bliskości natury, każdy pobyt w naszym obiekcie staje się niezapomnianym doświadczeniem.
Zachęcamy do skorzystania z naszych specjalnych ofert, które obejmują zarówno romantyczne pakiety dla par, jak i relaksujące pobyty w SPA. Niezależnie od celu wizyty, Hotel Niemcza Wino & SPA zapewnia najwyższy standard obsługi oraz komfortowe warunki, które sprawią, że każdy gość poczuje się wyjątkowo.