Howorus.pl to firma, która od 2001 roku oferuje kompleksowe usługi w zakresie naprawy i serwisu komputerów oraz sprzętu teleinformatycznego. Nasza oferta obejmuje nie tylko naprawy, ale także doradztwo w wyborze odpowiedniego sprzętu... komputerowego, RTV i AGD. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom zarówno klientów indywidualnych, jak i firm. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy z pasją podchodzą do każdego zlecenia.
W ramach naszych usług serwisowych zajmujemy się naprawą wszelkiego rodzaju sprzętu komputerowego, w tym laptopów, drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych. Oferujemy również wsparcie w zakresie infrastruktury sieciowej, co pozwala nam na kompleksową obsługę naszych klientów. Nasza firma stawia na jakość i zadowolenie klientów, dlatego każdy serwisowany sprzęt przechodzi dokładną diagnostykę oraz testy przed oddaniem go w ręce właściciela.
Dodatkowo, w naszej ofercie znajdują się materiały eksploatacyjne, takie jak tonery, tusze oraz papier, co czyni nas kompleksowym dostawcą dla wszystkich potrzeb związanych z technologią. Jesteśmy lokalnym liderem w sprzedaży sprzętu komputerowego oraz AGD RTV, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o wysokiej jakości naszej obsługi.