Lux System Hurtownia Elektryczna i Oświetleniowa to miejsce, gdzie znajdziesz największy wybór oświetlenia na Podhalu. Nasza oferta obejmuje szeroki asortyment produktów, w tym kable, przewody, osprzęt elektroinstalacyjny, wentylatory oraz
różnorodne oprawy oświetleniowe. Dbamy o to, aby każdy klient mógł znaleźć u nas odpowiednie rozwiązania do swojego domu czy firmy. Oferujemy także systemy zabezpieczeń obiektów oraz panele fotowoltaiczne, które zapewniają efektywność i trwałość przez wiele lat.
W Lux System stawiamy na rzetelność i konkurencyjne ceny. Nasze produkty są starannie wyselekcjonowane, aby spełniały najwyższe standardy jakości. W ofercie posiadamy również ekologiczne pompy ciepła, które są idealnym rozwiązaniem do ogrzewania i chłodzenia budynków. Nasza hurtownia to nie tylko miejsce zakupów, ale także zaufany partner w dziedzinie zaopatrzenia elektrycznego.
Zachęcamy do odwiedzenia naszych sklepów w Zakopanem i Szaflarach, gdzie nasi pracownicy chętnie pomogą w doborze odpowiednich produktów. Jesteśmy przekonani, że nasza oferta spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. W Lux System znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do realizacji swoich projektów elektrycznych i oświetleniowych.