Usługi elektryczne w Warszawie oferowane przez firmę IET SERWIS obejmują szeroki zakres działań, które są skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i instytucjonalnych. Od 15 lat firma dostarcza kompleksowe usługi elektroenergetyczne, w... tym doradztwo elektroenergetyczne, lokalizację uszkodzeń kabli, serwis zasilaczy UPS oraz audyty elektroenergetyczne. Specjalizujemy się w instalatorstwie elektrycznym, montażu stacji transformatorowych oraz analizie parametrów sieci. Nasze doświadczenie oraz nowoczesny sprzęt pozwalają na realizację nawet najbardziej skomplikowanych projektów.
W ramach naszej oferty wykonujemy również pomiary elektryczne oraz termowizyjne, które są kluczowe dla zapewnienia bezpieczeństwa użytkowników instalacji. Prowadzimy serwis i konserwację instalacji elektrycznych, co ma na celu utrzymanie ich w należytym stanie technicznym. Oferujemy także usługi związane z kompensacją mocy biernej, co pozwala naszym klientom na obniżenie rachunków za energię elektryczną. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają niezbędne uprawnienia do pracy z urządzeniami elektroenergetycznymi.
Dzięki współpracy z różnymi zakładami energetycznymi, takimi jak Stoen Operator, PGE, Energa i PKP Energetyka, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom usługi na najwyższym poziomie. Nasza oferta jest dostosowana do potrzeb rynku, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług elektroenergetycznych.