IGZN Administracja Nieruchomości to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w profesjonalnym zarządzaniu nieruchomościami w Warszawie. Działamy nieprzerwanie od 2001 roku, oferując kompleksową obsługę Wspólnot Mieszkaniowych, w tym zarówno... nowoczesnych inwestycji deweloperskich, jak i zabytkowych kamienic. Naszym celem jest zapewnienie właścicielom i mieszkańcom poczucia bezpieczeństwa oraz wsparcia w codziennym funkcjonowaniu ich nieruchomości. Pracujemy zgodnie z przepisami prawa budowlanego, co gwarantuje rzetelność naszych usług.
Nasza oferta obejmuje m.in. rewitalizację zabytkowych nieruchomości oraz modernizację infrastruktury budynków. Dzięki współpracy z instytucjami finansowymi, pozyskujemy środki na remonty, co pozwala nam na skuteczne przeprowadzanie termomodernizacji i adaptacji budynków. Nasza księgowość prowadzona jest przez doświadczoną specjalistkę, a nowoczesny system zarządzania nieruchomościami Weles3 umożliwia precyzyjne rozliczenia oraz dostęp on-line do e-kartoteki dla mieszkańców.
Współpracujemy wyłącznie z renomowanymi firmami świadczącymi usługi porządkowe i techniczne, co pozwala nam na elastyczne podejście do doboru wykonawców. Nasze wynagrodzenie ustalamy indywidualnie, co zapewnia przejrzystość i uczciwe warunki współpracy. Jesteśmy przekonani, że nasze doświadczenie i zaangażowanie przyczynią się do zadowolenia naszych klientów oraz efektywnego zarządzania ich nieruchomościami.