ImagoART to agencja reklamowa z siedzibą w Ostrowie Wielkopolskim, która od ponad siedmiu lat działa na rynku reklamy. Nasz zespół składa się z młodych, kreatywnych profesjonalistów, którzy posiadają kierunkowe wykształcenie zdobyte zarówno w... kraju, jak i za granicą. W ciągu swojej działalności zrealizowaliśmy ponad tysiąc projektów graficznych dla kilkudziesięciu klientów, co świadczy o naszym doświadczeniu i rzetelności. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, w tym projektowanie materiałów do druku, marketing internetowy, reklamę zewnętrzną oraz fotografię produktową.
W ImagoART stawiamy na jakość i terminowość. Dzięki posiadaniu własnego zaplecza technicznego jesteśmy w stanie realizować nawet najtrudniejsze zlecenia w ustalonym terminie. Nasza agencja oferuje kompleksową obsługę, co oznacza, że każdy klient ma zapewniony nadzór nad zleceniem od początku do końca. Jesteśmy otwarci na sugestie i uwagi naszych klientów, co pozwala nam dostosować nasze działania do ich indywidualnych potrzeb.
Nasze usługi obejmują również identyfikację wizualną, projektowanie mebli reklamowych oraz produkcję filmów reklamowych. Dzięki innowacyjnym pomysłom i świeżemu podejściu do reklamy, pomagamy przedsiębiorstwom z różnych branż w skutecznym promowaniu ich produktów i usług. ImagoART to agencja, która łączy kreatywność z profesjonalizmem, co czyni nas idealnym partnerem w zakresie marketingu.