I&M Centrum Ireneusz Maszota to firma, która od 2007 roku dostarcza kompleksowe rozwiązania w dziedzinie energetyki. Nasza oferta obejmuje projektowanie i wykonawstwo sieci napowietrznych oraz kablowych niskiego, średniego i wysokiego napięcia.... Zespół doświadczonych specjalistów dba o każdy detal, co pozwala nam na realizację nawet najbardziej wymagających projektów. Współpracujemy z klientami, traktując ich jak partnerów, co umożliwia nam lepsze zrozumienie ich potrzeb i oczekiwań.
W naszej ofercie znajdują się również usługi związane z budową i modernizacją stacji transformatorowych oraz projektowaniem linii światłowodowych. Jesteśmy również zaangażowani w rozwój energii odnawialnej, tworząc farmy fotowoltaiczne i wiatrowe. Nasze podejście do pracy opiera się na innowacyjności i efektywności, co pozwala nam sprostać wyzwaniom dynamicznie zmieniającego się rynku energetycznego.
Dzięki elastyczności i otwartej komunikacji, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze projekty są zgodne z najnowszymi standardami i technologiami, co zapewnia ich wysoką jakość i niezawodność. W I&M Centrum stawiamy na profesjonalizm i długofalowe relacje z klientami, co przekłada się na ich zadowolenie i sukces.