Inpest to rodzinna firma deratyzacyjna, która od 36 lat świadczy kompleksowe usługi w zakresie dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji. Nasza oferta obejmuje skuteczne zwalczanie zagrożeń sanitarnych, takich jak gryzonie i owady, a także... zabezpieczanie obiektów przed ich obecnością. Specjalizujemy się w ochronie firm produkujących żywność, farmaceutycznych oraz gastronomicznych, co pozwala nam na dostosowanie działań do specyficznych potrzeb klientów.
W naszej pracy korzystamy z nowoczesnych technologii, w tym elektronicznego monitoringu szkodników oraz oprysków dronowych. Dzięki temu możemy szybko i skutecznie reagować na problemy związane z infestacją. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają bogate doświadczenie oraz wiedzę na temat najnowszych metod zwalczania szkodników. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na opracowanie efektywnego planu działania.
Dbamy o jakość i bezpieczeństwo naszych usług, stosując tylko produkty najwyższej jakości, które spełniają normy krajowe i międzynarodowe. Naszym priorytetem jest nie tylko skuteczne zwalczanie szkodników, ale także zapewnienie zdrowia i komfortu naszych klientów. Regularna deratyzacja jest kluczowa dla zachowania bezpieczeństwa sanitarnego, dlatego zachęcamy do skorzystania z naszych usług.