Inesdruk to drukarnia z Lęborka, która od 30 lat specjalizuje się w produkcji materiałów reklamowych oraz druku. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym druk offsetowy, cyfrowy oraz wielkoformatowy. Nasze doświadczenie pozwala nam na realizację... zarówno małych, jak i dużych projektów, dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów. Współpracujemy z firmami oraz osobami prywatnymi, zapewniając kompleksową obsługę od doradztwa po finalizację projektu.
W naszej ofercie znajdziesz odzież z nadrukiem, ceramikę, gadżety reklamowe, a także różnorodne materiały drukowane, takie jak wizytówki, ulotki, katalogi czy plakaty. Zajmujemy się również reklamą zewnętrzną, oferując oklejanie aut, witryn oraz produkcję kasetonów i banerów. Nasze usługi są dostępne online, co umożliwia wygodne składanie zamówień z dowolnego miejsca w Polsce i Europie.
Dzięki nowoczesnemu zapleczu technicznemu oraz zespołowi doświadczonych specjalistów, jesteśmy w stanie dostarczyć materiały o wysokiej jakości, które skutecznie przyciągają uwagę. Nasza elastyczność i otwartość na potrzeby klientów sprawiają, że każdy projekt traktujemy z najwyższą starannością, co przekłada się na satysfakcję naszych klientów.