Ubezpieczenie i leasing samochodów elektrycznych to nasza specjalność. Oferujemy kompleksowe polisy OC, AC, GAP oraz leasing dla Tesli, BYD i innych pojazdów elektrycznych, zarówno dla osób prywatnych, jak i firm. Nasze usługi są dostosowane do
potrzeb klientów, co pozwala na maksymalne zabezpieczenie ich pojazdów. Współpracujemy z renomowanymi towarzystwami ubezpieczeniowymi, co gwarantuje bezpieczeństwo i przejrzystość naszych ofert.
Nasze ubezpieczenia obejmują nie tylko standardowe polisy, ale także unikalne opcje, takie jak ochrona baterii, wallboxa i kabli ładujących. Dzięki temu, klienci mogą czuć się pewnie, wiedząc, że ich pojazdy są odpowiednio chronione. Oferujemy również leasing operacyjny i finansowy, który jest dostępny bez ukrytych kosztów, co czyni naszą ofertę jedną z najbardziej konkurencyjnych na rynku.
Zespół naszych ekspertów to pasjonaci elektromobilności, którzy doskonale znają rynek ubezpieczeń i leasingu. Dzięki ich wiedzy i doświadczeniu, jesteśmy w stanie dostarczyć naszym klientom najlepsze rozwiązania, które są szyte na miarę ich potrzeb. W inGreen360 stawiamy na jakość i bezpieczeństwo, co czyni nas liderem w branży ubezpieczeń samochodów elektrycznych.