Ozonowanie pomieszczeń to skuteczna metoda dezynfekcji, która zyskuje na popularności w Polsce. Nasza firma, Instytut Ozonowania, oferuje kompleksowe usługi ozonowania w całym kraju, od Krakowa po Gdańsk. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i... przestrzeganiu norm IICRC, skutecznie eliminujemy bakterie, wirusy oraz nieprzyjemne zapachy z mieszkań, piwnic i garaży. Nasze usługi są dostępne 24/7, co pozwala na szybką reakcję w sytuacjach awaryjnych, takich jak zalania czy pożary.
Oferujemy profesjonalne ozonowanie mieszkań, biur oraz lokali użytkowych. Nasze działania obejmują nie tylko dezynfekcję, ale także neutralizację zapachów, które mogą być wynikiem różnych zdarzeń losowych. Ozonowanie skutecznie eliminuje zapachy po zgonach, dymie papierosowym, wilgoci oraz rozkładzie organicznym. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych ozonatorów i technologii, jesteśmy w stanie dotrzeć do trudno dostępnych miejsc, co zapewnia pełną dekontaminację.
Nasze usługi są zgodne z wytycznymi Sanepidu, a po zakończeniu ozonowania wystawiamy certyfikat dekontaminacji. Działamy w każdym mieście w Polsce, co sprawia, że jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zareagować na potrzeby naszych klientów. Oferujemy również usługi sprzątania po zalaniach, które obejmują neutralizację przykrych zapachów oraz usuwanie zanieczyszczeń. Nasza oferta jest skierowana zarówno do klientów indywidualnych, jak i instytucji, co czyni naszą firmę wszechstronnym partnerem w zakresie dezynfekcji i ozonowania.