InterSatNet to firma, która od 2014 roku specjalizuje się w montażu i serwisie anten telewizyjnych, zarówno satelitarnych, jak i naziemnych. Nasze usługi są dostępne 24 godziny na dobę, co pozwala nam na szybkie reagowanie na potrzeby klientów.... Działamy w Olsztynie oraz w promieniu 80 km, oferując kompleksowe wsparcie w zakresie instalacji, regulacji i naprawy anten. Dzięki nowoczesnym technologiom oraz cyfrowym miernikom, zapewniamy najwyższą jakość odbioru sygnału telewizyjnego.
Nasza oferta obejmuje montaż anten do telewizji satelitarnej, w tym systemów NC+, Cyfrowego Polsatu oraz Telewizji na Kartę. Zajmujemy się również instalacją anten naziemnych DVB-T/2, co pozwala na odbiór cyfrowej telewizji naziemnej. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, dostosowując nasze usługi do specyficznych potrzeb klienta. Nasi doświadczeni technicy dbają o każdy detal, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
Oprócz usług antenowych, oferujemy także wsparcie IT, w tym naprawę komputerów oraz instalację systemów operacyjnych. Nasza firma stawia na profesjonalizm, rzetelność i uczciwość, co zostało docenione przez setki zadowolonych klientów. Jeśli potrzebujesz fachowej pomocy w zakresie instalacji anten, skontaktuj się z nami, a my z przyjemnością pomożemy w realizacji Twoich potrzeb.