Inteligentne Systemy Alarmowe Bartosz Golczak to firma, która działa na rynku od 2010 roku, oferując kompleksowe usługi w zakresie instalacji systemów bezpieczeństwa oraz instalacji małoprądowych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, firma zdobyła... zaufanie wielu klientów, w tym korporacji oraz klientów indywidualnych. Nasza oferta obejmuje systemy alarmowe, kontrolę dostępu, systemy parkingowe, telewizję przemysłową, instalacje elektryczne, systemy rejestracji czasu pracy oraz systemy przeciwpożarowe. Jesteśmy w stanie fachowo doradzić, odpowiedzialnie zaprojektować oraz profesjonalnie wykonać każde zlecenie.
Nasza firma stawia na nowoczesne technologie oraz ciągły rozwój. Inwestujemy w szkolenia dla naszych pracowników, co pozwala nam na dostarczanie rozwiązań najwyższej jakości. Klienci mogą liczyć na serwis gwarancyjny oraz pogwarancyjny, a także na całodobową opiekę i możliwość dalszej rozbudowy systemów. Dzięki temu, nasze systemy są nie tylko funkcjonalne, ale również elastyczne i dostosowane do zmieniających się potrzeb użytkowników.
Zaufało nam wiele znanych firm, co potwierdza naszą silną pozycję na rynku lokalnym i ogólnopolskim. Obsługujemy zarówno małe, jak i duże przedsiębiorstwa, a także klientów indywidualnych, co sprawia, że nasze doświadczenie jest niezwykle szerokie. Nasze systemy integrujemy z wiodącymi agencjami ochrony, co zapewnia pełen profesjonalizm świadczonych usług.