iSpeak English School to szkoła języka angielskiego, która od ponad 10 lat specjalizuje się w nauczaniu dzieci i młodzieży. Nasze programy nauczania są starannie przemyślane i sprawdzone, co gwarantuje postęp językowy naszych uczniów. Oferujemy... kursy dla dzieci od 4 roku życia aż do ukończenia szkoły podstawowej. Nasza specjalizacja w nauczaniu języka angielskiego pozwala nam zapewnić wyższą jakość edukacji, co potwierdzają liczne raporty osiągnięć oraz międzynarodowe egzaminy językowe Cambridge.
W iSpeak wierzymy, że kluczem do skutecznej nauki jest motywacja. Dlatego regularnie szkolimy naszą kadrę w duchu Pozytywnej Dyscypliny, co pozwala nam tworzyć przyjazne i wspierające środowisko dla naszych uczniów. Oferujemy tylko sprawdzone metody nauczania, w tym akredytowane programy Teddy Eddie, Savvy Ed oraz Edward’s League. Jesteśmy również oficjalnym Centrum przygotowującym do międzynarodowych egzaminów Cambridge, co daje rodzicom pewność, że ich dzieci są w dobrych rękach.
Nasza szkoła to miejsce, gdzie dzieci nie tylko uczą się języka angielskiego, ale także rozwijają swoje umiejętności interpersonalne i społeczne. Dzięki otwartym lekcjom oraz regularnym raportom osiągnięć, rodzice mogą na bieżąco śledzić postępy swoich dzieci. iSpeak to wybór, który przynosi efekty i radość z nauki.