Biuro Nieruchomości Istne to lokalna agencja działająca w Poznaniu i okolicach, która oferuje kompleksowe usługi związane z obrotem nieruchomościami. Naszym celem jest zapewnienie klientom pełnej obsługi na każdym etapie transakcji — od wyceny,... przez marketing, aż po finalizację umowy i przekazanie kluczy. Dzięki naszemu doświadczeniu oraz znajomości lokalnego rynku, potrafimy skutecznie doradzić w kwestiach zakupu, sprzedaży oraz wynajmu mieszkań, domów i działek. Nasza mała firma gwarantuje indywidualne podejście do każdego klienta, co pozwala nam lepiej zrozumieć ich potrzeby i oczekiwania.
W zespole Biura Nieruchomości Istne pracują specjaliści z wieloletnim doświadczeniem w branży. Ola Szeląg-Kabacińska, ekspertka w zakresie home stagingu, przygotowuje nieruchomości do sprzedaży, aby przyciągnęły uwagę potencjalnych nabywców. Adam Kabaciński, doświadczony agent, prowadzi klientów przez cały proces transakcji, dbając o ich komfort i bezpieczeństwo. Dzięki naszym usługom, klienci mogą liczyć na profesjonalne zdjęcia, marketing w mediach społecznościowych oraz pomoc w formalnościach.
Nasze podejście opiera się na transparentności i stałym kontakcie z klientem. Nie ukrywamy kosztów i zawsze informujemy o wszystkich aspektach transakcji. Jesteśmy przekonani, że każda nieruchomość zasługuje na odpowiednią prezentację, dlatego stosujemy nowoczesne metody marketingowe, aby zwiększyć jej atrakcyjność na rynku.