IT Bajt oferuje kompleksowe usługi informatyczne, które obejmują szeroki zakres rozwiązań dostosowanych do potrzeb klientów. Specjalizujemy się w automatyzacji procesów biznesowych przy użyciu sztucznej inteligencji, co pozwala na zwiększenie... efektywności i oszczędność czasu. Nasze inteligentne agenty AI są w stanie obsługiwać klientów, analizować dane oraz wspierać procesy decyzyjne, działając nieprzerwanie przez całą dobę.
Oferujemy również wsparcie dla sklepów internetowych opartych na platformach open-source, takich jak WooCommerce czy Magento. Zajmujemy się administracją serwerów, aktualizacjami oraz bezpieczeństwem, a także tworzymy dedykowane moduły, które optymalizują wydajność sklepów. Nasze usługi obejmują także sklepy działające w modelu SaaS, gdzie zapewniamy pełne wdrożenie oraz integracje z systemami płatności i kurierami.
Dodatkowo, przeprowadzamy analizy biznesowo-techniczne, które pomagają firmom odkrywać nowe możliwości rozwoju. Nasze audyty techniczne identyfikują ryzyka i wskazują obszary do optymalizacji, co pozwala na podejmowanie świadomych decyzji. Dzięki naszym rozwiązaniom, klienci mogą skupić się na rozwoju swojego biznesu, a my zajmujemy się stroną techniczną i operacyjną.